Ouderportaal

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Welkom bij de buitenschoolse opvang van PolderPracht!
Hier vindt u meer informatie over onze buitenschoolse opvang.

PolderPrachtige thema's
In zo'n mooie groene omgeving en met zo'n mooie ecologische pedagogische visie werken wij met verschillende thema's waarin jouw kind zich helemaal thuis kan voelen. Op dit moment zijn we nog alles aan het uitwerken en opzetten en is nog niet alles zeker, maar we hebben genoeg inspiratie!

  • Outdoor en spel: wat dacht je van lekker sporten bij Outdoor XL of de Polderpoort, struinen in de polder, speurtochten, klauteren in het Klauterwoud en sport en spel in onze eigen avontuurlijke buitenruimte.
  • Dier en verzorging: we willen graag 'eigen’ dieren op onze locatie, insectenvriendelijk terrein, samenwerken met Flardingha ruiters, mee op pad met de verzorger van de Schotse Hooglanders, kijken bij de dierenambulance en opvang schuin aan de overkant van PolderPracht.
  • Voeding en lifestyle: hier kun je denken aan koken in onze keuken op onze locatie, onze moestuin aanleggen en onderhouden, maar ook vloggen en andere activiteiten rondom social media, dansen.
Met elkaar
We zijn op onze locatie samen met de andere kinderen van de hele dag opvang en peuteropvang. Kinderen trekken met elkaar op, leren van elkaar en helpen elkaar. Dat maakt deze BSO ook bijzonder. 

Praktische informatie
PolderPracht heeft 2 groepen buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Bij de BSO vangen wij kinderen vóór schooltijd en ná schooltijd op.
Vanwege de bijzondere locatie In de Broekpolder vangen wij kinderen van meerdere UN1EK IKC's op. Het vervoer organiseren wij door middel van onze UN1EK busjes.

Informatie van UN1EK

Onze kindcentra werken allemaal vanuit de missie en visie van UN1EK, maar geven hun eigen invulling aan het onderwijsprogramma. Ieder kindcentrum heeft een 'couleur locale', een eigen profiel en aanpak. Zo werken zij met eigen thema's, hebben zij ieder op hun eigen manier aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen, werken zij met verschillende (vernieuwende) onderwijssystemen en is er ruimte voor verdieping en verbreding. 

Meer informatie

Wat is een UN1EK Kindcentrum?
Was is de missie en visie van UN1EK?
Hoe bewaakt UN1EK de kwaliteit?