Ouderportaal

Werken in ons PolderPrachtige Team?

Werken in ons PolderPrachtige Team?

Heb jij interesse om deel uit te maken van ons PolderPracht Team? Uitdagend, want je gaat deel uitmaken van een heel nieuw team in een mix van pedagogische professionals, vakspecialisten en als begeleider van beginnende talenten in het vak. We gaan werken met vernieuwende concepten, zoals zorg op onze locatie, een kinderkapper en koffie-to-go voor de ouders en staan open voor al jouw ideeën.

Verbinden en samenwerken
We vinden het, net als jij, belangrijk dat kinderen zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Dat doe je samen met de ouders. Als er hulp nodig is, ondersteun jij ze hierin vanuit jouw kennis en ons netwerk. Wij zien de locatie met het hele team en alle kinderen en hun ouders als één grote gemeenschap, waarbij niet alleen de kinderen, maar ook het team, van en met elkaar gaat leren.

Midden in het groen
De locatie is midden in het groen, waar we buiten zoveel mogelijk naar binnen brengen, maar ook andersom. In de buitenruimte rondom het gebouw en de omliggende polder kunnen de kinderen volop spelen en leren. Met diverse clubs en verenigingen om mee samen te werken, bied je samen met dit het team mooie mogelijkheden om de kinderen te stimuleren zichzelf te ontwikkelen.

Solliciteer nu!
Het nieuwe team van PolderPracht is op dit moment compleet, maar we zijn nog op zoek naar pedagogische medewerkers binnen UN1EK op onze andere mooie locaties! Ben je nieuwsgierig naar wat wij jou te bieden hebben? Bekijk onze vacatures en ook onze UN1EKe secundaire voorwaardenDe ecologische pedagogische visie

We werken met de ecologische pedagogische visie, waarmee je samen met het team kunt onderzoeken welke mogelijkheden dit biedt binnen je vak. Deze visie zorgt voor de kinderen voor een veilige, fijne omgeving om in op te groeien en te ontwikkelen. En voor jou voor een inspirerende en motiverende plek om te werken. Lees er alles over in onze uitgebreide Pedagogische Visie.