Ouderportaal

Hele dagopvang

Hele dagopvang

Welkom bij de hele dagopvang van PolderPracht!
Hier vind je meer informatie over onze hele dagopvang.

PolderPracht heeft 6 groepen hele dagopvang (HEDO) voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Bij de HEDO vangen wij kinderen de gehele dag op, wij zijn geopend van 7:30 tot 18:00 uur.

Voor de HEDO hebben wij uitgebreidere openingstijden, waarbij we ook de maaltijd verzorgen, tegen een hoger tarief. Werk je met onregelmatige diensten of begin je vroeg met je werk (of juist laat) dan is dit voor jou de oplossing! Voor meer informatie over de tarieven: klik hier.

De hele dagopvang is 52 weken per jaar geopend. Er zijn horizontale groepen, dit zijn kinderen in dezelfde leeftijd, bijvoorbeeld 0 tot 2 jaar. Ook zijn er verticale groepen, dit zijn groepen met kinderen met leeftijden, van 0-4 jaar.

In de HEDO spelen kinderen met betekenisvol materiaal en speelgoed, zijn er verschillende speelhoeken en verzorgen onze pedagogische professionals een doel- en ontwikkelingsgericht aanbod.

Onze dagopvang voldoet aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen en is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Dit betekent ook dat u Kinderopvangtoeslag kunt aanvragen.

Hier vind je alle informatie over Opvang bij UN1EK.

Informatie van UN1EK

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar bieden we verschillende opvangpakketten aan voor ontwikkelingsgerichte hele dagopvang. U kunt hierbij kiezen voor opvang voor 52 of 40 weken per jaar, maar u kunt ook kiezen voor andere vormen van opvang. Als u wat langere werkdagen draait of latere lestijden hebt, kunt u er ook voor kiezen om uw kleintje op te geven voor verlengde dagopvang. In de hele dagopvang wordt er gewerkt met een VVE programma en onze medewerkers hebben de cursus babyontwikkeling gevolgd. Wilt u advies of heeft u een vraag? Onze Klantenservice helpt u graag. U kunt op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 13:00 uur contact opnemen met 010-4355611 (keuze 1) of een email sturen naar plaatsing@un1ek.nl.

Meer informatie

Opvangpakketten en tarieven
Alles over het Ouderportaal
Wat is een UN1EK Kindcentrum?