Ouderportaal

Peuteropvang

Peuteropvang

Welkom bij de peuteropvang van PolderPracht!

Bij de peuteropvang zijn peuters welkom van 2 tot 4 jaar. Kinderen leren de eerste jaren van hun leven door te spelen. Bij de peuteropvang spelen de kinderen met uitdagend speelgoed en vooral met andere kinderen.
Onze pedagogische professionals ondernemen met de kinderen spelactiviteiten in het kader van voor- en vroegschoolse educatie (VVE).

De peuteropvang is geopend in de 40 schoolweken dat de reguliere basisscholen ook geopend zijn. In de vakantieperiodes zijn wij gesloten.

De peuteropvang is 5 dagen per week (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag) geopend van 8:00 tot 13:30 uur.


Hoeveel dagdelen kan mijn kind komen?
Heeft je kind een VVE inidatie? Dan kan het maximaal 3 dagen komen. Als het geen VVE indictie heeft (regulieren peuteropvang), dan maximaal 1 dag.

Hoe krijgt mijn kind een VVE indicatie?
VVE indicaties worden afgegeven door het CJG.

Wat is mijn eigen bijdrage?
De eigen bijdrage is inkomensafhankelijk. Wil je hier een berekening voor maken dan kan dit in overleg met onze afdeling Klantenservice. 


Zie ook op deze pagina in het oranje blok voor meer informatie op de site van UN1EK.

Informatie van UN1EK

Spelen is leren! Als uw kind bij UN1EK op de peuteropvang zit, geniet het van het beste van twee werelden: leren en plezier maken. Dat komt omdat wij op onze locaties werken met een erkend programma Voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Onze pedagogisch medewerkers volgen en begeleiden uw peuter in zijn of haar ontwikkelingen en organiseren activiteiten die passen bij verschillende thema’s. Er is een herkenbaar dagritme, maar geen dag is hetzelfde.

Meer informatie

Opvangpakketten en tarieven
Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)
VVE Indicatie
Alles over het Ouderportaal
Wat is een UN1EK Kindcentrum?