Ouderportaal

Ruimte om te groeien en te stralen

Ruimte om te groeien en te stralen

PolderPracht is een opvanglocatie waar kinderen zichzelf kunnen ontplooien, samen kunnen opgroeien en van elkaar kunnen leren zonder dat we jouw kind uit het oog verliezen. We stimuleren de eigen ontwikkeling zodat het kan groeien en stralen: wie ben jij en waar ben jij goed in of vind je leuk om te doen en stimuleren dit. 

Dit doen we met elkaar. Als team, maar ook met jou, als ouder of verzorger. We bieden je kennis en ruimte om je vragen te stellen en een plek waar je de ondersteuning kunt vinden die je misschien nodig hebt voor alle uitdagingen waar je als ouder voor staat in de opvoeding van en zorg voor je kind. Waar we je in contact kunnen brengen met ons netwerk waar dit nodig is en waar we de zorg zoveel mogelijk op onze locatie regelen. Dat geeft rust, voor jou en voor je kind.

De omgeving en opzet van de locatie biedt mogelijkheden om natuur, creativiteit, sport en cultuur in alle vormen te betrekken bij de opvang. Er is een groene buitenruimte waar je kind volop kan spelen en ontdekken. In de omgeving is ook van alles te doen in het natuurgebied en waar we kunnen zullen we samenwerken met (sport)verenigingen en organisaties. 

Zo helpen we met elkaar jouw kind bij een goede start in het basisonderwijs en de samenleving. Om zich te ontwikkelen tot een PolderPrachtig kind, die straalt, zelfbewust en verantwoordelijk is en in balans met zichzelf en de omgeving.


PolderPracht is een grote kinderopvanglocatie voor hele dagopvang, peuteropvang en BSO, aan de rand van de Vlaardingse Broekpolder. Waar er volop ruimte is om jouw kind te laten groeien en stralen! Met een team waar een mix van pedagogische professionals, vakspecialisten en beginnende talenten in het vak samen elke dag weer klaarstaan om je kind op te vangen en jou als ouder of verzorger te ondersteunen waar je dat nodig hebt. Onze locatie biedt plek aan 7 groepen hele dagopvang, een peutergroep en 5 BSO groepen.