Ouderportaal

Samen voor jouw kind

Samen voor jouw kind

Vanuit onze ecologische pedagogische visie zoeken wij zoveel mogelijk de verbinding met jou als ouder of verzorger. Zo kijken we niet alleen naar het kind, maar ook de omgeving waarin het opgroeit en bieden we met al onze opvoedkundige kennis en contacten met (zorg)specialisten hulp en ondersteuning daar waar het nodig is. Zo zorgen wij samen voor jouw kind, zodat het kan groeien en kan stralen!

Hoe werkt dit in de praktijk?

  • Contact met het PolderPracht team: wij zorgen voor tijd en aandacht als je dit nodig hebt via de pedagogische professional, dat vinden wij belangrijk, voor jou én je kind.
  • Openstaan voor initiatieven: wij staan open voor alle ideeën en initiatieven van jou als ouder: of  je nu een verhaal komt vertellen over je vak, je creativiteit wil inzetten voor een leuke workshop met de kinderen, wil helpen koken in de PolderPracht keuken, een sporttraining wilt geven, samen de natuur in, voor wil lezen of een optreden wil voorbereiden met de kinderen. Of opa of oma, dat kan ook. Aarzel niet om iets voor te stellen. Ouderbetrokkenheid is iets wat wij omarmen!