Ouderportaal

"Ik weet zeker dat ik jouw kind hier kan laten groeien en stralen!"

"Ik weet zeker dat ik jouw kind hier kan laten groeien en stralen!"

Hey, ik ben Tamara! 1 juli ga ik starten bij de buitenschoolse opvang van Polderpracht en daar heb ik enorm veel zin in.

Eindeloze mogelijkheden
Mijn passie ligt bij nieuwe dingen ontdekken, het buitenleven in de natuur en ik ben een fan van koken. Door het ruime gebouw, de geweldige ligging in de natuur en de vele mogelijkheden met sportclubs en verenigingen in de buurt, maakt PolderPracht het voor mij mogelijk om aan de slag te gaan met de dingen waar ik van houd!

Een plek om te leren
Tijdens de open dag van PolderPracht heb ik zoveel mooie dingen gehoord en in de visie die hier straks tot leven komt, kan ik me helemaal vinden. Bij PolderPracht kun je jezelf zijn en blijf je constant (van elkaar) leren. Ik leer zowel van de kinderen als van mijn collega’s iedere dag no zo veel, dat ik zeker weet dat ik jouw kind hier kan laten groeien en stralen!

Natuurlijk ga ik de kinderen en collega’s bij mijn huidige werkplek bij IKC Ambacht erg missen, maar ik zie mijn overstap naar PolderPracht als een mooie uitdaging waar ik heel enthousiast over ben.

Thema’s op de BSO
Op de buitenschoolse opvang zou ik heel graag aan de slag gaan met voeding en lifestyle. Koken is echt een hobby van mij en ik ben veel bezig met gezonde en gevarieerde voeding. Daarnaast vind ik beweging een belangrijk onderdeel om met de kinderen op te pakken; niet als een verplichting, maar iets waar jouw kind écht plezier uit haalt!

Ik kijk ernaar uit om jouw kind straks bij de buitenschoolse opvang te kunnen verwelkomen!